Πελματογράφος – Associate Platinum

Ο Πελματογράφος της Associate Platinum είναι ένα ψηφιακό scanner πέλματος, που βοηθά τον επαγγελματία υγείας στην αξιολόγηση της στάσης του σώματός σας. Αφότου εξεταστείτε, το Associate Platinum δημιουργεί μια ψηφιακή εικόνα των πελμάτων σας, η οποία δείχνει την κατανομή του βάρους σας σε κάθε πέλμα και επισημαίνει τις μορφές αστάθειας ή τις αδυναμίες των πελμάτων σας.

Τα πέλματα μου δεν πονούν. Γιατί θα πρέπει να τα σκανάρω;

Μπορεί να μην το συνειδητοποιείτε αλλά το σώμα μας είναι μια μεγάλη αλυσίδα κίνησης. ‘Ολα τα μέρη τns αλληλοσυνδέονται και το ένα μέρος επηρεάζει το άλλο. Οι αδυναμίες ή οι μορφές αστάθειας στα πέλματά σας μπορούν να επηρεάσουν άλλα σημεία του σώματός σας, όπως τα γόνατα, τους γοφούς και τη σπονδυλική σας στήλη.

Πελματογράφος – Associate Platinum

Οταν στέκεστε όρθιοι, περπατάτε ή τρέχετε, το σώμα σας υπόκειται σε φυσικά ασκούμενες δυνάμεις και στάσεις, που μπορούν να προκαλέσουν πίεση και καταπόνηση σε όλο το μήκος τns κινητικής αλυσίδας του σώματός σας. Όταν δεν είναι σωστά ευθυγραμμισμένα, δεν μπορούν να εξασφαλίσουν στο σώμα σας τη στήριξη που του είναι απαραίτητη.

Πώς βοηθά τους Φυσικοθεραπευτές το ψηφιακό scan πέλματος:

Με το ψηφιακό scan πέλματος, ο επαγγελματίας υγείας μπορεί να καθορίσει εάν έχετε αδυναμίες ή μορφές αστάθειας στα πέλματά σας οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν τα αίτια του προβλήματός σας ή να προκαλέσουν ανάπτυξη προβλημάτων στο μέλλον.Έτσι, έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει εάν μπορείτε να επωφεληθείτε από τους Σταθεροποιητές Σπονδυλικής Στήλης

Τι είναι οι Σταθεροποιητές Σπονδυλικής Στήλης;

Οι Σταθεροποιητές Σπονδυλικής Στήλης είναι εύκαμπτα ορθωτικά, κατασκευασμένα κατά παραγγελία, που μπορείτε να τα φοράτε στα παπούτσια σας. Είναι τα μοναδικά ορθωτικά σχεδιασμένα για να στηρίζουν και τις τρεις κοιλότητες του πέλματός σας. Παρέχουν ισορροπία και στήριξη και βοηθούν στην ευθυγράμμιση αστραγάλων, γονάτων και γοφών, εξασφαλίζοντας ισχυρά θεμέλια για ολόκληρο το σώμα σας.

Πελματογράφος – Associate Platinum

Όταν δημιουργούμε ένα ζεύγος Σταθεροποιητών Σηονδυλικής Στήλης, γίνονται ακριβείς μετρήσεις των πελμάτων σας, ούτως ώστε να είναι τόσο μοναδικοί όσο εσείς. Σταθεροί και εύκαμπτοι, στηρίζουν το σώμα και επιτρέπουν στα πέλματά σας να διατηρούν φυσιολογική κίνηση.

Πως μπορούν να με βοηθήσουν οι Σταθεροποιητές Σπονδυλικής Στήλης;

Μέσω Tns κατάλληλης στήριξης στις κοιλότητες των πελμάτων σας. Οι Σταθεροποιητές Σπονδυλικής Στήλης βοηθούν τα πέλματά σας στη διατήρηση τns δομικής και λειτουργικής ισσοροπιας τους, όταν στέκεστε όρθιοι, περπατάτε ή τρέχετε . Τα πέλματά σας είναι σαν τα θεμέλια ενός σπιτιού. Εάν τα θεμέλια δεν είναι επίπεδα ή σταθερά, τότε το σπίτι δεν είναι επίπεδο. Το ίδιο ισχύει και για σας! Εάν τα θεμέλιά σας δεν είναι επίπεδα ή ισορροπημένα, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα κατά μήκος όλου του σώματός σας. Οι Σταθεροποιητές Σπονδυλικής Στήλης σάς παρέχουν τα σταθερά θεμέλια που χρειάζεστε για ένα κατάλληλα ευθυγραμμισμένο σώμα, το οποίο βοηθά στη μείωση περιττής πίεσης και καταπόνησης στις αρθρώσεις σας, υπό την έννοια ότι μειώνεται ο πovos σας στο παρόν και το μέλλον. Επίσης, βοηθούν στην αύξηση των αθλητικών σας επιδόσεων, βελτιώνουν την ισορροπία σας και μειώνουν την κόπωση. Αποτελούν βασικό συστατικό ζωτικότητας και μπορούν να σας βοηθήσουν στην εξασφάλιση ενός ενεργητικού τρόπου ζωής για το μέλλον.